Puppy News☛

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε έμπορο / εκτροφέα.


1. Καλό θα ήταν αυτός που θα σας προμηθεύσει το σκυλί σας να έχει συστάσεις. Είναι αξιόπιστη η πηγή που τον βρήκατε;

2. Ο καλός προμηθευτής / εκτροφέας μπορεί να σας ζητήσει να περιμένετε αρκετό διάστημα μέχρι να βρεθεί το κουτάβι σας. Αυτό δεν σημαίνει ανεπάρκεια στις πηγές του, αλλά συνειδητή και αυστηρή επιλογή κουταβιού.

3. Το κουτάβι που θα σας προμηθεύσει δεν θα πρέπει να είναι μικρότερο των 8 εβδομάδων (10 εβδομάδων είναι η καλύτερη ηλικία). Το κουτάβι χρειάζεται κάποιον χρόνο για να ζήσει με την μαμά του και να παίξει με τα αδέλφια του – απαραίτητη σχέση για την μετέπειτα κοινωνικοποίηση του! Ο εκτροφέας που θα επιχειρήσει να σας πείσει να πάρετε το κουτάβι νωρίτερα σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται, πρώτα για το κουτάβι και ως επόμενη συνέπεια για τον πελάτη του!


4. Το κουτάβι θα πρέπει να είναι ζωηρό (ανάλογα βέβαια και με την φυλή). Τα μάτια του να είναι ζωντανά και η μύτη του υγρή. Το τρίχωμα του να μην έχει σημάδια και να γυαλίζει (ακόμα κι αν δεν είναι πολύ καθαρό, προσέξτε αν γυαλίζει).

5. Είναι σε θέση να σας δώσει πληροφορίες για το παρελθόν του σκύλου; Τους γονείς του; Ανάλογα με την ράτσα του σκύλου πιθανόν να υπάρχει κάποια ευπάθεια σε ορισμένες ασθένειες, ακόμα κι αν οι γονείς του κουταβιού είναι απαλλαγμένοι από γενετικά προβλήματα. Ο προμηθευτής ΟΦΕΙΛΕΙ να σας ενημερώσει εγκαίρως για αυτούς τους κινδύνους.

6. Ο εκτροφέας προσφέρει κάποιες εγγυήσεις τουλάχιστον στο ότι το κουτάβι είναι απαλλαγμένο από γεννητικά προβλήματα;

7. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας. Σας φαίνεται ο προμηθευτής άτομο που έχει γνώσεις και αγάπη για το σκυλί που θα σας προτείνει; Σας ρώτησε τους λόγους που επιλέξατε το συγκεκριμένο κουτάβι; Είχε να σας προτείνει κάτι άλλο;


Γιατί να επιλέξετε εμάς για να σας προμηθεύσουμε το κουτάβι σας;

1. Ασχολούμαστε με τα σκυλιά εδώ και 12 χρόνια. Η ομάδα μας αποτελείται και συνεργάζεται με επώνυμους εκπαιδευτές, εκτροφείς και κτηνιάτρους της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την πρωτιά που κατέχουμε στον χώρο, διαρκώς αναβαθμιζόμαστε, ενημερωνόμαστε και εκσυγχρονιζόμαστε, έτσι ώστε να μπορούμε πλέον να λέμε ότι «Γνωρίζουμε και αντιμετωπίζουμε τα πάντα γύρω από τα θέματα του σκύλου!»

2. Επειδή με το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν υπάρχουν έξοδα συμβατικού εμπορικού καταστήματος (ενοίκιο, δημοτικά τέλη, προβολή, συντήρηση, προσωπικό, στοκαρισμένο εμπόρευμα) είμαστε σε θέση να πουλάμε φθηνότερα από οποιοδήποτε κατάστημα pet shop: «Χαμηλότερο κόστος σε μας = Χαμηλότερο κόστος και σε σας!»

3. Επιλέγουμε αυστηρά τους εκτροφείς που μας προμηθεύουν τα κουτάβια μας. Με τακτικούς ελέγχους στους χώρους τους, με έντονη προσοχή και στους δύο γονείς του κουταβιού, αλλά και στις συνθήκες που μεγαλώνουν τα σκυλιά, με εξωνυχιστικό έλεγχο ώστε να πληρούνται απόλυτα οι υγειονομικές και κτηνιατρικές νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παραλαμβάνουμε τα κουτάβια μας. Στη συνέχεια, διατηρούμε τα κουτάβια σε δικούς μας χώρους για τουλάχιστον μία εβδομάδα όπου –εξειδικευμένο προσωπικό – φροντίζει για τον πλήρη έλεγχο της υγείας του, τα εμβόλια και την αποπαρασίτωση που τυχόν θα χρειαστεί και το κυριότερο: Την κοινωνικοποίηση του κουταβιού! Τότε και μόνο διαθέτουμε το κουτάβι προς πώληση, με την «γραπτή εγγύηση» ότι το κουτάβι είναι απαλλαγμένο από γενετικά – κληρονομικά προβλήματα και η υγεία του είναι σε άριστη κατάσταση. Επειδή ΕΣΕΙΣ αποτελείτε την καλύτερη διαφήμιση για μας, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να βεβαιωθείτε ότι «από μας θα πάρετε το καλύτερο κουτάβι!»

4. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία κάθε ράτσας, θα σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις ώστε να βεβαιωθούμε ότι είστε σε θέση να υιοθετήσετε ένα τέτοιο σκυλί. Σε περίπτωση που διακρίνουμε ότι δεν είναι αυτό το σκυλί που πραγματικά σας ταιριάζει, θα σας προτείνουμε το κατάλληλο για σας σκυλί: «Με την εμπειρία μας, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.