Puppy News☛

Τόκυο: Ξεκίνησε το Interpets International 2015!

Πλήθος κόσμου επισκέφθετε την μεγαλύτερη διεθνή εμπορική έκθεση κατοικιδίων ζώων που πραγματοποιείται στο Τόκυο.

Πάνω από 230 εκθέτες παρουσιάσαν τα προϊόντα τους σε εμπορικούς επισκέπτες και φιλόζωους που κατέκλυσαν τον εκθεσιακό χώρο, ενώ ακόμη μεγαλύτερη αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το φετινό θέμα της Interpets International 2015 είναι «Μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα». Εκεί μπορεί κανείς να βρει τα πάντα από ρουχαλάκια και τσιμπιδάκια, μέχρι τρέσες για το τρίχωμα των σκύλων και καροτσάκια. Μάλιστα στην φετινή έκθεση γνωστή εταιρία λάνσαρε ακόμη και αυτοκίνητο για σκύλους!

Φαίνεται πως οι Ιάπωνες (πάντα υπερβολικοί) έχουν εναρμονιστεί πλήρως με την φροντίδα των κατοικιδίων ζώων αφού σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις του 2013 υπάρχουν οικόσιτοι 11,5 εκατομύρια σκύλοι και 9,7 γάτες! Επίσης έρευνα του Ιαπωνικού Οργανισμού τροφίμων έδειξε ότι το ποσοστό των αδέσποτων σκύλων δεν ξεπερνά το 21,5% του συνολικού πληθυσμού. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τις γάτες καθώς ποσοστό λιγότερο του 13,5% κυκλοφορούν ελεύθερες! 


Πηγή: Pet Friends

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.