Puppy News☛

Το Instagram του ζωόφιλου.

Έχεις διαπιστώσει πόσες χιλιάδες αξιαγάπητα κατοικίδια -γατάκια και σκυλάκια- περνούν καθημερινά από την οθόνη σου; Ε, λοιπόν o Alejandro Russo όταν περνούσαν από το timeline του γάτες που δεν θέλουν να κάνουν μπάνιο και σκυλιά που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους σκεφτόταν δολάρια. Για την ακρίβεια, όπως έχει πει ο ίδιος «αυτό είναι περιεχόμενο, που θα φέρει κίνηση». Γι” αυτό έφτιαξε μια πλατφόρμα social media για να αξιοποιήσει ακριβώς αυτή τη δυναμική: τη λατρεία του ζωόφιλου για το αγαπημένο του ζωάκι.


Το Klooff λειτουργεί περίπου σαν το Instagram, μόνο που επικεντρώνεται στα κατοικίδια. Οι χρήστες μοιράζονται φωτογραφίες και video 7 δευτερολέπτων. Έχει επίσης τις φωτογραφίες χωρισμένες κατά κατηγορίες: αστείες φωτογραφίες, κατοικίδια ζώα με κοστούμια, τα κατοικίδια ζώα φορούν κάλτσες, ακόμα και selfies κατοικίδιων ζώων.

Οι χρήστες καλούνται να ψηφίσουν για τις καλύτερες φωτογραφίες, κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο την κίνηση στις εφαρμογές της πλατφόρμας και επιλέγεται το Top 10.

«Οι πελάτες μας αγαπούν πραγματικά το Klooff. Οι περισσότεροι από αυτούς περνούν πάνω από επτά λεπτά κάθε φορά που μπαίνουν», ανέφερε ο Russo.

«Θα δείτε ανθρώπους από την Ιαπωνία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Αυστραλία και όλοι μοιράζονται φοβερές φωτογραφίες των κατοικίδιων ζώων τους -είναι πραγματικά υπέροχο!»

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Klooff εδώ και να το κατεβάσετε για iOS και Android.

Πηγή: iPop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.