Ζυμαρικά Βοδινού...
Για σκυλάκια σαλονιού! Αν ο σκύλος σας δεν ξέρει τι σημαίνει να είναι σαλονιού, μπορείτε να τον καλομάθετε μαγειρεύοντας την συνταγή αυτή
Υλικά:
3 1/2 κούπες ολικής άλεσης αλεύρι
300 γραμμάρια συκώτι βοδινο
3 ολόκληρα αυγά
1 κουτάλι σούπας λάδι ελιάς
8 κουτάλια σούπας βούτυρο (προαιρετικά)
Ρίξτε το συκώτι στο μπλέντερ μέχρι να γίνει πουρές. Προσθέστε τα αυγά και ανακατέψτε για ένα λεπτό. Βάλτε το αλεύρι σε ένα μεγάλο κύπελλο και αφήστε ένα κενό στο κέντρο. Αδειάστε το μίγμα συκωτιού και αυγών προσθέτωντας και το λάδι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ζυμώστε καλά για τουλάχιστον 5 λεπτά ή μέχρι η ζύμη να γίνει ομαλή και λαμπερή. Τυλίξτε την ζύμη σε πλαστικό, και αφήστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, όχι όμως παραπάνω από 2 ημέρες. Όταν είσαστε έτοιμοι να κάνετε τα ζυμαρικά, χωρίστε την ζύμη σε 8 ίσες μερίδες, δίνοντας το επιθυμητό σχήμα με τα χέρια ή με τη μηχανή ζυμαρικών.
Μαγειρέψτε βράζοντάς τα σε νερό. Για λεπτά Noodles, χρειάζονται περίπου 10 λεπτά, για παχύτερα Noodles χρειάζονται λίγο παραπάνω από 10 λεπτά.
Προσθέστε ένα κουτάλι της σούπας βούτυρο ανά μερίδα, εάν χρειάζεται. Αντί για βούτυρο, μπορείτε να προσθέσετε ένα κουτάλι λάδι ελιάς.
Ιδέες για σερβίρισμα: Προσθέστε λεπτά τεμαχισμένα φρέσκα λαχανικά, όπως καρότα, κολοκύθια, μπρόκολο, γλυκές πατάτες. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε cottage cheese με λίγα λιπαρά ή γιαούρτι.
Πρωϊνό
Υλικά:
½ λίτρο γάλα φρέσκο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 καρύδι ξερό
1 κουταλιά ρυζάλευρο
Ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα, για να διαλυθεί το μέλι γρηγορότερα (και να μην κρυώσει το σκυλάκι μας), ψιλοκόβουμε το καρύδι ή το περνάμε από τρίφτη και ανακατεύουμε μαζί με το ρυζάλευρο.
Θα γλύφει και τις πατούσες του!
Συνταγή για Vegetarian Σκύλο
Υλικά:
1 πακέτο κιμάς σόγιας
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Παίρνουμε ένα πακέτο κιμά σόγιας, που αγοράζουμε από το super market. Βάζουμε τη σόγια στο νερό να μαλακώσει για 10 λεπτά, μετά τη στίβουμε και τη βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με λαχανικά της αρεσκείας του συντρόφου μας (πχ. φασολάκια, καρότα κλπ.) και τα βράζουμε με λίγο λάδι.
Μετά από μισή ώρα περίπου, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το ανακατεύουμε με ρύζι και λίγο ωμό λάδι, γιατί κάνει καλό στο τρίχωμά τους.
Λαχταριστά σπιτικά σκυλομπισκότα
Υλικά:
3/4 φλυτζάνι αλεύρι
1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα
1/2 κουταλάκι αλάτι
2/3 φλυτζάνι βούτυρο
2/3 φλυτζάνι μαύρη ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλάκι άρωμα βανίλλιας
1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι βρώμης
1 φλυτζάνι τριμμένο τυρί
1/2 φλυτζάνι σιτάλευρο
κομματάκια μπέικον
Αναμείξτε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. Χτυπήστε το αλεύρι βρώμης, το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αυγό και την βανίλια. Προσθέστε τα στο πρώτο μίγμα και αναμείξτε καλά, προσθέτωντας το σιτάλευρο, το τυρί και το μπέικον. Ψήστε τα στους 350 βαθμούς για 15-17 λεπτά και αφήστε τους να τα απολαύσουν.
Υγιεινό, πλήρες και εύκολο γεύμα για τους αγαπημένους μας τετράποδους
Υλικά:
Τομάτες
Αγούρι
Μαρούλι
1 κονσέρβα σαρδέλες λαδιού ή
1 μικρή κονσέρβα σκουμπρί (μακερέλ) ή
1 μικρή κονσέρβα τόννο
1 κουταλιά ταχίνι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές μηλόξυδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 - 3 κουταλιές τυρί τριμμένο
1/2 κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Λιώνουμε με πηρούνι τις σαρδέλλες (ή το σκουμπρί ή τον τόννο) και τις ανακατεύουμε με το ταχίνι, το ξίδι, το λάδι, το σκόρδο, το γιαούρτι και το τυρί. Κόβουμε σε μικρά κοματάκια τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε με το υπόλοιπο μίγμα. Τα ζωάκια σας θα ξετρελλαθούν!! Καλή όρεξη!
Translate
For The Comments
Please write only in Greek or in English.In any other language will not be published.Thanks for the comprehension.
Διαβάστε για
Δημοφιλή
Follow us on Facebook
Follow us on Blogger
Διαβάστε Περισσότερα
-
ΣΚΥΛΟΙ ΦΥΛΛΟ ΘΥΛΗΚΟ Α: Abbie, Adelle, Aiza, Alma, Alpha, Alsie, Angy, Annet, Annie, Arlet, Atma. Β: Βalou, Bambie, bana, Bartie, Bea, Be...
-
ΣΚΥΛΟΙ ΦΥΛΛΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Α: Α: Adam, Airton, Aizac, Akilla, Albert, Ali, Allou, Αmlet, Aragon, Asterix, Axel, AzorΒ: Back, Backie, Bart, Be...
-
Ποιός είπε οτι η αστρολογία είναι μόνο για τους ανθρώπους?Παρακάτω θα δείτε και τα 12 ζώδια για να διαβάσετε αυτό που αντιστοιχεί στο σκυλ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου