Puppy News☛

Το ασχημότερο σκυλί στον κόσμο.

Ένα Τσιουάουα, η Yoda είναι και επίσημα το πιο άσχημο σκυλί στον κόσμο.

Με το ατημέλητο κοντό του τρίχωμα, την γλώσσα να προεξέχει και τα μεγάλα κόκκινα μάτια του, το 14χρονο σκυλάκι, πήρε σχετικά εύκολα την πολυπόθητη νίκη στον διαγωνισμό για το ασχημότερο σκυλί.

Τα κέρδη για την περήφανη ιδιοκτήτρια της Yoda, Terry Schumacher από την Καλιφόρνια ήταν εκτός από το κύπελο, 1000 δολάρια και πολλά στολίδια για το κατοικίδιο της!

Η Terry αποκάλυψε ότι όταν πρωτοσυνάντησε την Yoda νόμιζε ότι ήταν αρουραίος. Μόλις κατάλαβε ότι αυτή η παράξενη μπάλα με μαλλιά ήταν στην πραγματικότητα ένα σκυλί, την πήρε σπίτι της και της έδωσε το όνομα του γνωστού ήρωα από τις ταινίες Star Wars με τον οποίο ο σκύλος έχει μια τεράστια ομοιότητα.

Η Yoda από τότε έχει γίνει μέρος της οικογένειας Schumacher, τρώει το ίδιο φαγητό με αυτούς και συχνά συνοδεύει την Terry την μέρα στη δουλειά της.

Να σημειωθεί ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους τετράποδους διαγωνιζόμενους αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Yoda πήρε μέρος στον διαγωνισμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.