Puppy News☛

Κρίθηκαν ένοχοι για κακοποίηση ζώων


Κατά το τέλος Νοεμβρίου 2008, ο Κάσπερ, ένα λευκό μπόξερ, βρέθηκε στο σπίτι του Wilmer Fernandez και της Aixa Rodriguez, υποσιτισμένο και με διάφορα προβλήματα υγείας.

Οι δύο νεαροί υποστήριζαν πως δεν είχαν χρήματα να φροντίσουν τα ζώα τους, όμως αυτό δεν έγινε πιστευτό, αφού οδηγούσαν πανάκριβο αυτοκίνητο και το σπίτι τους ήταν εξοπλισμένο με ακριβά έπιπλα.

Το 9 μηνών μπόξερ, ο Κάσπερ, ζύγιζε τα μισά κιλά από όσα ζυγίζει ένας σκύλος της φυλής, του μεγέθους και της ηλικίας του. Δεν είχε πιει νερό για περισσότερες από 3 ημέρες σύμφωνα με τον κτηνιατρικό έλεγχο και ήταν υποσιτισμένος, ενώ είχε και δερματικά προβλήματα.


Aixa Rodriguez



Wilmer Fernandez

Κατηγορήθηκαν για διάπραξη εγκλήματος και για κακοποίηση, ενώ στο δικαστήριο υποστήριξαν πως τάιζαν τον Κάσπερ δύο φορές τη μέρα, αλλά έπασχε από μία μυστηριώδη ασθένεια που έχανε βάρος και το μπωλ του νερού του το γυρνούσε καθημερινά ανάποδα γι’ αυτό δεν είχε να πιει.

Η ποινή είναι συνολικά 5 χρόνια φυλάκιση.

Ο Κάσπερ τώρα, ζει με τη νέα του οικογένεια, που τον αγαπάει και τον προσέχει. Τώρα πλέον είναι ένας υπέροχος υγιής σκύλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.