Puppy News☛

Απαγάγουν σκυλιά και πουλούν το κρέας τους


Η αστυνομία στη Χονολουλού διεξάγει έρευνες για την εξαφάνιση σκύλων και μάλιστα προσπαθεί να εξετάσει τις καταγγελίες για τη σφαγίαση των εξαφανισθέντων σκύλων και την πώληση του κρέατός τους.

Στην πόλη Καλίχι, έχουν γίνει ως τώρα τρεις καταγγελίες για την πώληση κρέατος σκύλων από μία "ύποπτη" καντίνα. Σύμφωνα μ' αυτές, τα κλεμμένα σκυλιά θανατώνονται με απάνθρωπο τρόπο.
Καταγγελίες υπάρχουν εδώ και 12 μήνες, ωστόσο τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή για να ξεκινήσει έρευνα. Ζητείται, λοιπόν, η συνδρομή των πολιτών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.


Εκπρόσωπος ανθρωπιστικής εταιρείας που συνεργάζεται με την αστυνομία, δήλωσε ότι η σφαγίαση ενός σκύλου, με σκοπό την κατανάλωση του κρέατός του είναι νόμιμη, όταν η θανάτωση του ζώου γίνει με ανώδυνο τρόπο!!! Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τους ιδιοκτήτες να θανατώνουν τα κατοικίδιά τους. Επίσης, δεν είναι παράνομη η κατανάλωση κρέατος σκύλου!!!
Το παράνομο στην όλη υπόθεση είναι η κλοπή των ζώων.

Ένα μέλος περιβαλλοντικής οργάνωσης κατάφερε να εισέλθει στο κύκλωμα: προσποιήθηκε τον αγοραστή σκύλων και κατάφερε να φτάσει στο σπίτι-καταφύγιο ενός άνδρα, ο οποίος του πούλησε ένα ζωντανό σκύλο. Κατάφερε, μάλιστα, να βιντεοσκοπήσει τη συναλλαγή. Ο άνδρας εκείνος του είπε ότι αγοράζει τους σκύλους από άτομα εξαρτημένα από ουσίες και τα πουλάει για 20 με 40 δολλάρια. Ο άνδρας της περιβαλλοντικής οργάνωσης αποφάσισε να διερευνήσει το θέμα μόνος του και ανεξάρτητα από την ανθρωπιστική εταιρεία, μόλις έμαθε ότι η εταιρεία θεωρεί νόμιμη τη θανάτωση των σκύλων με σκοπό την κατανάλωση του κρέατός τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.