Puppy News☛

Σκύλοι ηλικίας…900 ετών.

Σύμφωνα με την Περουβιανή εφημερίδα El Comercio ,  η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως 137 σκελετούς σκύλων ηλικίας 900 ετών σε ανασκαφή κοντά στη Λίμα του Περού. Οι σκύλοι βρέθηκαν σε οργανωμένο οικισμό των Ίνκας και οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακόμη ήταν σκύλοι εργασίας, μέρος κάποιου τελετουργικού ή απλώς για συντροφικότητα.
Ο Κτηνίατρος Enrique Angulo που είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας της ανασκαφής ανέφερε ότι οι σκύλοι ήταν διαφόρων ηλικιών και πως ορισμένα από αυτά φαίνεται να έπασχαν από διάφορες ασθένειες χωρίς να μπορεί να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις προς το παρόν.
Τέλος τα σκυλιά φέρεται να είχαν καφέ-ξανθό τρίχωμα και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ήταν τα χαρακτηριστικά σκυλιά των Ίνκας Perro Sin Pelo τα οποία δεν έφεραν τρίχωμα.

Πηγή: Diagnovet.gr

1 σχόλιο:

  1. Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    ░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.