Puppy News☛

Η Ουγγρική κυβέρνηση βάζει φόρο σε όσους έχουν σκύλο ξένης ράτσας!


Σκυλίσια ζωή. Όχι για τους ίδιους τους σκύλους αλλά για...τους κατόχους τους. Η απόφαση της Ουγγρικής κυβέρνησης να φορολογήσει κάθε «αλλοδαπό» σκύλο έρχεται τώρα να προκαλέσει νέο «πονοκέφαλο» στους πολίτες της χώρας.

Αφού οι Ούγγροι ένιωσαν για τα καλά τι σημαίνει Δ.Ν.Τ., τώρα η κυβέρνηση της χώρας επινόησε έναν νέο φόρο για να γεμίσει τα άδεια από λεφτά δημόσια ταμεία.

Αυτή τη φορά τη νύφη θα πληρώσουν όσοι έκαναν "το λάθος" να έχουν τετράποδο που η ράτσα του δεν είναι καθαρά ουγγρική!!! Η κυβέρνηση Ορμπάν είπε και ελάλησε: Αν οι πολίτες έχουν καθαρόαιμο ουγγρικό σκύλο εξαιρούνται της φορολογίας. Διαφορετικά, οι φορολογούμενοι, αναλόγως την περίπτωση, επιβαρύνονται από 20 έως 66 ευρώ.

Η απόφαση της Ουγγρικής κυβέρνησης αφορά όλα τα συμπαθή τετράποδα είτε πρόκειται για σκυλάκια του "σαλονιού" είτε για τσοπανόσκυλα με τα οποία οι βοσκοί υπερασπίζονται τα κοπάδια τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.