Puppy News☛

£350,000, είναι το νέο ρεκόρ πανάκριβου σκύλου

Ένα θιβετιανό μαστίφ, είναι το πιο ακριβό σκυλί του κόσμου, κατακτώντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Ο σκύλος ανήκει πλέον σε μία γυναίκα στην Κίνα, που ζει στην επαρχία Shaanxi. Το προηγούμενο ρεκόρ, των £90,000, πληρώθηκε για ένα λαμπραντόρ.


Οι Times αναφέρουν ότι ο Θιβετιανός Yangtze, ήταν τυχερός όταν βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του, που έψαχνε επι χρόνια να βρει το ιδανικό σκύλο της φυλής αυτής. Όταν βρήκε το σκύλο των ονείρων της, έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει.



Ο τυχερός αυτός σκύλος, έφτασε στο αεροδρόμιο όπου τον περίμεναν λιμουζίνες και ένα πολύ καλά οργανωμένο πάρτυ για όλους τους σκύλους και σκυλόφιλους της περιοχής.

Η ιδιοκτησία σκύλων στην Κίνα, γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, δημιουργώντας προβλήματα στις πιο φτωχές περιοχές της. Η απαγόρευση κατοικίδιου ζώου σε πολλούς δημόσιους χώρους είναι πλέον δεδομένη σε πολλές περιοχές, ενώ σε κάποιες άλλες, υπάρχει περιορισμός για ένα σκύλο ανά οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.