Puppy News☛

ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΚΥΛΟΥ

Το boshintung («Βραστό Κρέας Σκύλου») είναι ένα «πιάτο» της Κορεατικής Κουζίνας που παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε περιστασιακά για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικότητας. Όσο πιο βίαιος είναι ο θάνατος του ζώου (μέθοδοι θανάτωσης: ξυλοδαρμός και κρέμασμα για τους σκύλους, βράσιμο και Υγροποίηση για τις γάτες) τόσο «θεραπευτικότερο» το κρέας του. Φυσικά, η ιδιότητα αυτή του σκυλίσιου κρέατος είναι απλώς ένας μύθος. Και το πιο σημαντικό: ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ.

Ο Υπουργός Υγείας απαγόρευσε την βρώση των σκύλων - που είναι και Κατοικίδια στην Κορέα - κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ το 1988, κάτω από την πίεση της παγκόσμιας κατακραυγής για τις φριχτές μεθόδους θανάτωσης και για την βρώση του καλύτερου φίλου του ανθρώπου - του σκύλου. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ομάδα εμπόρων αποφάσισε να κάνει το boshintung μία επικερδή επιχείρηση και προώθησε τον μύθο πως το Βραστό Κρέας Σκύλου είναι παραδοσιακό πιάτο της Κορέας με ιστορία χιλιετηρίδων.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΛΗΘΕΣ
1. Το Υπουργείο Υγείας της Κορέας περιγράφει αδρά το Κρέας Σκύλου ως «αηδιαστική τροφή» και δεν το συνιστά για ανθρώπινη κατανάλωση.
2. Το Υπουργείο Γεωργίας της Κορέας ορίζει το εμπόριο Κρέατος Σκύλου ως λαθρεμπόριο και δεν περιλαμβάνει τον σκύλο στον Κατάλογο των ζώων που εκτρέφονται για το κρέας τους.
3. Η Νομοθεσία της Κορέας περί Προστασίας των Ζώων προσδιορίζει ως παράνομα τον βασανισμό και την κακομεταχείριση των Σκύλων και των Γάτων, συμπεριλαμβανομένων του ξυλοδαρμού και της βρώσης τους. Η παγκόσμια διαμαρτυρία έφερε αποτέλεσμα το 1988. Μπορεί να το ξανακάνει, με τη δική σου βοήθεια.

Παρακαλούμε στείλτε επιστολές στους παρακάτω ζητώντας:
1. Να μην συμπεριληφθεί ο σκύλος στον Κατάλογο των ζώων που εκτρέφονται προς βρώση, όπως ζήτησε ο εκπρόσωπος Kim Hong Shin.
2. Να τεθούν σε εφαρμογή οι υπάρχοντες νόμοι που απαγορεύουν τον βασανισμό και τη βρώση Σκύλων και Γάτων.

Διεύθυνση:
President Kim Dae Jung
Blue House
1 Saejong-Ro, Chongro-Ku
Seoul, South Korea 110-760
CC: The Minister Kim Sung Hoon, The Ministry of Agriculture
CC: The Minister Cha Hung Bong, The Ministry of Health
CC: Mr. Park Joon Kyu, The Chairman of National Assembly
CC: Mr. Lee Hoe Chang, Chief of Hannara Party
CC: Rep. Kim Hong Shin, National Assembly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.