Puppy News☛

Εσύ κάνεις καινούριους φίλους λόγω του σκύλου σου;

Σου έχουμε πει στο παρελθόν πώς ο σκύλος σου κάνει τη ζωή καλύτερη με πολλούς τρόπους. Όπως επίσης σου έχουμε μάθει και αυτά που πρέπει να μάθεις από το σκύλο σου. Ήξερες όμως ότι ο σκύλος σου σε βοηθάει να κάνεις καινούριους φίλους; Ναι ναι όπως το άκουσες, σε βοηθάει να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και μάλιστα με πολλούς τρόπους.

Πας το σκύλο σου βόλτα στο πάρκο

Είναι πολύ απλό: πηγαίνεις κάθε μέρα ή τελοσπάντων αρκετά συχνά το σκύλο σου βόλτα στο πάρκο; Ε δεν θέλει και πολύ να πιάσεις κουβέντα και τελικά αναπτύξεις μια φιλική σχέση με τους άλλους ιδιοκτήτες σκύλων που φέρνουν τους τετράποδους φίλους τους βόλτα στο πάρκο. Εξάλλου το εύκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι πιάνεις κατευθείαν κουβέντα ξεκινώντας από το κοινό σας ενδιαφέρον για τα κατοικίδια. Και μην ξεχνάς ότι στις βόλτες σου στο πάρκο μπορεί εκτός από φίλους, να βρεις και τον έρωτα της ζωής σου που θα σου χτυπήσει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις!

Περιμένοντας τον κτηνίατρο

Εντάξει όπως συμβαίνει με όλους τους γιατρούς, έτσι και στον κτηνίατρο ακόμα και να έχεις κλείσει ραντεβού, δεν θα μπεις με την πρώτη στο ιατρείο, μια αναμονή θα την έχεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της βαρετής αναμονής, λοιπόν, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που μοιράζεστε την αγάπη σας για τα ζώα και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα έχουν όρεξη για κουβεντούλα όσο περιμένουν.

Όταν ο σκύλος ζευγαρώνει…

Εάν δεν είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να στειρώσουν το σκυλάκι τους, τότε σίγουρα στιγμή κάποια θα θέλεις να το ζευγαρώσεις. Και για να μην το ζευγαρώσεις με κάποιο αδέσποτο, καλύτερα να το κάνεις με κάποιο σκυλάκι που ξέρεις ότι είναι εμβολιασμένο. Ε τι θα κάνεις; Θα μπεις σε κάποια ιστοσελίδα που είναι γι” αυτό το σκοπό για να αναζητήσεις τον ιδανικό σύντροφο για τον πιστό σου φίλο. Μέσα από το ζευγάρωμα, μπορεί να αποκτήσεις κι εσύ ένα καινούριο φίλο ή γιατί όχι να… ζευγαρώσεις κι εσύ με τον ιδιοκτήτη!

Πηγή: iPop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.