Puppy News☛

Μάθε γιατί σε κοιτάει ο σκύλος σου.

Αν έχεις πιάσει το σκύλο σου να σε κοιτάει, τότε μην αγχωθείς, δεν θέλει να σε δαγκώσει. Μάθε, λοιπόν, γιατί σε κοιτάει ο σκύλος σου και μείνε ήρεμος γιατί δεν σου κάνει καμάκι.

Υπάρχουν αρκετές πιθανές εξηγήσεις στο γιατί σε κοιτάει ο σκύλος επίμονα στα μάτια. Εμείς θα σου πούμε τις δύο πιο συνηθισμένες. 


Η πρώτη είναι όταν ο σκύλος σου θέλει να σε προκαλέσει για την «αρχηγεία της αγέλης». Μπορεί να είναι κατοικίδιο αλλά παραμένει ένα ζώο με ένστικτα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα σου επιτεθεί, αλλά παρατήρησε πως αν δεν αφήσεις εσύ πρώτος το βλέμμα σου, τότε και μόνο θα σταματήσει να σε κοιτάει και αυτός.

Η άλλη είναι, όπως αναφέραμε και πιο πριν, ανάλογα με το σκύλο και τη διάθεση του εκείνη τη στιγμή. Αν είναι, για παράδειγμα, χαρούμενος τότε περιμένει να παίξεις μαζί του. Γενικότερα, αν ένας σκύλος δεν γαβγίζει, τότε θέλει να σου περάσει ένα μήνυμα με τα μάτια του. Δώσε μεγάλη προσοχή στις αντιδράσεις του, στο πως συμπεριφέρεται εκείνη τη στιγμή και προσπάθησε να το διαβάσεις.


Πηγή: iPop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.