Puppy News☛

Σκύλος ταξίδευε σφηνωμένος κάτω από αμάξι για 400χλμ!

Άγιο είχε ένας αδέσποτος σκύλος στην Κίνα μέτα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο.
 

Ο άτυχος σκύλος χτυπήθηκε από αμάξι το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και σφήνωσε κάτω από το αμάξι, ανάμεσα στο ψυγείο και τον προφυλακτήρα. Το γεγονός δεν έγινε αντιληπτό από τον οδηγό ο οποίος συνέχισε για λίγο την διαδρομή του. Όταν συνειδοτοποίησε ότι κάτι δεν πάει καλά, κατέβηκε από το αμάξι του και αντίκρυσε το σκύλο να δείχνει "βολεμένος" κάτω από το καπό.

Η ιστορία δεν τελειώνει όμως εκεί. Ο οδηγός αφού προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει (πράγμα που δεν κατέστει δυνατό), αποφάσισε να συνεχίσει το 400 χιλιομέτρων ταξίδι του!
 

«Νόμιζα πως το είχα σκοτώσει. Άκουσα κάποιον παράξενο θόρυβο, κάτι σαν γαύγισμα και σταμάτησα για να κοιτάξω καλύτερα. Δεν πίστευα αυτό που αντίκρισα. Κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το μετακινήσω, θεώρησα ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο να πέσει έτσι όπως είχε σφηνωθεί και αποφάσισα να συνεχίσω μέχρι την πόλη Λούντι, έχοντας κατά νου πως η μοίρα μου πλέον κι εκείνη του σκύλου ήταν απόλυτα συνδεδεμένες μεταξύ τους» δήλωσε αργότερα ο κ. Ζανγκ.

Ο κτηνίατρος που τον εξέτασε δεν βρήκε κανένα σοβαρό τραύμα πέρα από ορισμένες αμυχές και πολύ σύντομα ο σκύλος μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι, όπου χαίρει άκρας υγείας.

Πηγή: Pet Friends

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.