Puppy News☛

Σκύλος - φρουρός 230.000 δολαρίων!

Το Harrison K-9 είναι από τα πιο δημοφιλή εκπαιδευτήρια σκύλων στον κόσμο. Πελάτες του είναι πολλές κυβερνήσεις παγκοσμίως, όπως ο αμερικάνικος στρατός και εκατομμυριούχοι που χρειάζονται τα σκυλιά αυτά για προστασία. Δεν είναι δηλαδή ένα κέντρο εκπαίδευσης για το μέσο πολίτη που θέλει ένα σκύλο για Pet.

Το κέντρο λειτουργεί από το 1970 και εκπαιδεύει Γερμανικά Ποιμενικά που αγοράζει από την Γερμανία με πολύ αυστηρά κριτήρια. Τα σκυλιά δεν είναι μόνο πολύ καλά εκπαιδευμένα, αλλά μαθαίνουν τις εντολές σε 3 διαφορετικές γλώσσες.

Η τιμή αυτών των σκύλων αρχίζει από τα 35.000 χιλιάδες δολάρια και φτάνει μέχρι και τις 80.000 δολάρια ανάλογα με την εκπαίδευση του.

Το πιο ακριβό σκυλί που πουλήθηκε ποτέ από από το Harrison K-9 ήταν ένα Γερμανικό Ποιμενικό με το όνομα Julia, για 230.000 δολάρια. Το αγόρασε ένας πολυεκατομμυριούχος από την Minnesota για να προστατεύει αυτόν και την οικογένεια του.

Πηγή: PETSONLY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.