Puppy News☛

Αναπηρικά αμαξίδια χαμηλού κόστους για κατοικίδια ζώα!

Μία ιδέα που θα αλλάξει την ζωή πολλών κατοικίδιων ζώων που έχουν βρεθεί θύματα τροχαίου ατυχήματος είχε ένας Σέρβος φιλόζωος.

Ο λόγος για την κατασκευή αναπηρικού αμαξιδίου χαμηλού κόστους για κατοικίδια ζώα. Το όνομα του είναι Ντράγκαν Ντιμιτρίγιεβιτς και η ιδέα του ήρθε όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε το δικό του κατοικίδιο, ένα κουτάβι τριών μηνών.

Ο Ντράγκαν ψάχνοντας στο διαδίκτυο συνειδητοποίησε ότι τα αναπηρικά αμαξίδια είναι πάρα πολύ ακριβά. Έτσι αποφάσισε να κατασκευάσει ένα μόνος του.

"Το κατοικίδιό μου τραυματίστηκε από ένα αυτοκίνητο, χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση και έπειτα απ' αυτήν, δεν μπορούσε να περπατήσει .Το έβλεπα να υποφέρει, να σέρνεται στο πάτωμα και έτσι μια μέρα η κόρη μου, μού έδωσε την ιδέα."δήλωσε ο κ. Ντιμιτρίγιεβιτς.

Ο Ντράγκαν, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στο επάγγελμα, κατασκεύασε ολομόναχος ένα μίνι-αναπηρικό καροτσάκι το οποίο σύντομα απέκτησε αρκετά μεγάλη δημοσιότητα λόγω του χαμηλού κόστους.

Μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει περισσότερα από 100 προσαρμοσμένα αναπηρικά αμαξίδια τα οποία έχουν πουληθεί μόνο στα Βαλκάνια.

Η καλύτερη επιβράβευση όμως για τον ίδιο είναι να βλέπει φωτογραφίες ή βίντεο από χαρούμενα ζώα, που είναι σε θέση να τρέξουν πάλι.

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σκυλί που ορμά προς τους φίλους ή τον ιδιοκτήτη του. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξαναδώσω "ζωή" σε όλα αυτά τα κατοικίδια" σημείωσε ο κ. Ντιμιτρίγιεβιτς.

Τα αναπηρικά καροτσάκια κατασκευάζονται σε συνεργασία και με συμβουλές κτηνιάτρων.

Πηγή:
Pet Friends

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.