Puppy News☛

Αυτό είναι το καλύτερο πάρκο σκύλων στον κόσμο!

Το πάρκο σκύλων Buchanan Park στο Lancaster είναι το καλύτερο και πιο οργανωμένο πάρκο στον κόσμο. Δυστυχώς, εγκαταστάσεις και οργάνωση σαν κι αυτές είναι πάρα πολύ δύσκολο να δούμε στη χώρα μας.

Εκτός από το πολύ καλά μελετημένο τερέν ο χώρος είναι χωρισμένος στα δύο μέρη. Για μικρόσωμες και μεγαλόσωμες φυλές. Υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές γνώσεις ώστε να παρακολουθούν τα σκυλιά και να μην υπάρχουν καυγάδες. Ακόμα και στα παιχνίδια υπάρχουν άνθρωποι που "δείχνουν στα σκυλιά τον τρόπο χρήσης" ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Οι κηδεμόνες των σκύλων μπορούν να κάτσουν αναπαυτικά και να συζητήσουν, να πιουν το καφέ τους χωρίς το άγχος πως κάτι μπορεί να πάει στραβά. Για όσους θέλουν να φάνε υπάρχουν και εστιατόρια.

Επειδή τα πάρκα είναι ο Νο1 τόπος που οι ασυνείδητοι ρίχνουν φόλες υπάρχουν φύλακες πρωί και βράδυ. Επίσης πριν ανοίξει το πάρκο το πρωί, το προσωπικό ελέγχει για φόλες και μόνο όταν τελειώσει η επιθεώρηση ανοίγουν οι πόρτες.

Στο πάρκο τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας, όπως προθάλαμος προσαρμογής των σκύλων.



 Πηγή: PETSONLY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.