Puppy News☛

Αρσενικό ή Θηλυκό;

Αποφασίσατε τη φυλή του σκύλου σας· τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν το κουτάβι σας θα είναι αρσενικό ή θηλυκό (σκύλα). Οι περισσότερες σκύλες έχουν την τάση να είναι πιο ήσυχες και λιγότερο κυρίαρχες από τα αρσενικά, αλλά να θυμάστε ότι θα βρίσκονται σε οίστρο περίπου δύο φορές το χρόνο και για αυτές τις δύο με τρεις εβδομάδες θα πρέπει να την απομονώνετε από όλα τα αρσενικά σκυλιά.

Κάποιοι αρσενικοί σκύλοι έχουν μεγαλύτερη τάση να είναι περισσότερο επιθετικοί ή κυρίαρχοι προς τους ανθρώπους και τους άλλους σκύλους, παρόλο που ακόμα και οι σκύλες μπορούν να αναπτύξουν αυτή τη συμπεριφορά. Οι αρσενικοί σκύλοι θα τρέξουν πίσω από μια σκύλα σε οίστρο και παρόλο που αυτή η συμπεριφορά μπορεί να αντιμετωπιστεί με εκπαίδευση, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να απαιτείται ευνουχισμός.

Εάν πάρετε το κουτάβι σας από ένα άσυλο ζώων, μπορεί να σας ζητηθεί να υπογράψετε ένα συμφωνητικό, όπου να δηλώνετε ότι θα στειρώσετε το κατοικίδιό σας, για να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες γέννες στο μέλλον.

Πηγή: hillspet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.