Puppy News☛

Ζητήστε τη βοήθεια του σκύλου σας για να …αδυνατίσετε!

Η Nestle, ως γνωστόν είναι μία από τις πιο μεγάλες εταιρείες τροφίμων. Και ως τέτοια αποφάσισε να δημιουργήσει ένα  ηλεκτρονικό πρόγραμμα, που θα βοηθήσει ιδιοκτήτες σκύλων να αδυνατίσουν με τη βοήθεια των τετράποδων φίλων τους.

Το πρόγραμμα ονομάζεται Pet Slim Down, και προς το παρόν κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή.

Μέσω της ιστοσελίδας αυτής, οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων  θα μπορούν να παίρνουν συμβουλές για το πώς να ασκούνται με το κατοικίδιό τους, να καταγράφουν την άσκηση που κάνουν, το βάρος που χάνουν και να μοιράζονται φωτογραφίες με άλλους χρήστες.

Αξίζει να πούμε πως τα δύο τρίτα των ενηλίκων στις ΗΠΑ είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι και περισσότερα από τα μισά κατοικίδια στη χώρα δίνουν μάχη με την παχυσαρκία. Ίσως το παραπάνω πρόγραμμα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα αυτά που επιβαρύνουν την υγεία τους.

Σταυρούλα Αδαμάκη
viliadamaki@mylady.gr

Πηγή:  mylady.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.