Puppy News☛

Η ιστορία αγάπης και ύπνου που έλιωσε το Ιντερνετ έχει πλέον τρεις πρωταγωνιστές -Ο σκύλος κοιμάται αγκαλιά με δυο μωρά.

Η ιστορία του Μπο και του Τεό, του λίγων μηνών αγοριού και του ακόμη μικρότερου σκύλου, «έλιωσε» πριν δυο χρόνια το Ιντερνετ. Τα δύο μωρά κοιμούνταν σφιχταγκαλιασμένα, πάντα στην ίδια πόζα. Οι μήνες περνούσαν, οι δυο τους μεγάλωναν αλλά ακόμη συνέχιζαν να κοιμούνται σφιχταγκαλιασμένοι. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με τη διαφορά ότι κάπου εκεί ανάμεσά τους κοιμάται πλέον και η λίγων ημερών Εβαντζελίν. Η μικρή αδελφή του Μπο.

Οι νέες εικόνες με τα μωρά της οικογένειας κάνουν φυσικά το γύρο του Διαδικτύου λιώνοντας ακόμη και την πιο κρύα καρδιά. Η μητέρα των δύο παιδιών Τζέσικα Σίμπα συνεχίζει να φωτογραφίζει τα παιδιά της στον ύπνο τους  και να αναρτά τις φωτογραφίες στο μπλογκ της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου γίνονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο viral.
Η ιστορία του Μπο και του Τεό

Η Τζέσικα, μητέρα τριών παιδιών, ξεκίνησε το blog της,  πριν από πέντε χρόνια, με στόχο να επικοινωνεί με φίλους και συγγενείς. Μέσα σε τρία χρόνια, άρχισε να μεταμορφώνεται σε επιχείρηση, καθώς συγκέντρωνε όλες και περισσότερες διαφημίσεις και χορηγούς. Το Νοέμβριο του 2013, η οικογένεια της αποφάσισε να υιοθετήσει τον Τεό. «Τον βρήκαμε να μπαίνει μαζί με τα δύο αδέλφια του στην πίσω αυλή» γράφει η Τζέσικα Σύμπα στο blog της εξηγώντα ότι γιος της μόλις είδε τον Τεό, ο οποίος ήταν ο πιο ντροπαλός και ο πιο συνεσταλμένος από τα υπόλοιπα σκυλάκια, κάρφωσε το βλέμμα του επάνω του. «Μόλις είχαμε γνωρίσει το νεότερο μέλος της οικογένειας μας», προσθέτει η Τζέσικα. Το δέσιμό του με τον μικρότερο γιο της οικογένειας, τον Μπο, είναι απίστευτο. 

Η σχέση τους ιδιαίτερη. Υστερα από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, οι δυο τους συνήθιζαν να κοιμούνται αγκαλιά. «Ο ένας αγκαλιά με τον άλλο κοιμούνται για τουλάχιστον δύο ώρες μαζί» λέει η μαμά και συνεχίζει: «Είναι η πιο όμορφη, η πιο αγνή φιλία που έχω δει ποτέ στη ζωή μου» Η νεαρή μητέρα απαθανάτιζε τα στιγμιότυπα και τα ανέβαζε στο λογαριασμό της στο Instagram, χωρίς να φαντάζεται την απήχηση που θα έχουν.













Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.