Puppy News☛

Ονόματα για Σκύλους

Αποφάσισες να αποκτήσεις σκύλο; Μετά από την σχετική έρευνα για το ποια ράτσα να επιλέξεις ή αν θα είναι αρσενικό η θυληκό, ήρθε η ώρα να του επιλέξεις όνομα. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές και συμβουλέυοντας τις παρακάτω προτάσεις μας, θα μπορέσεις να επιλέξεις το ιδανικό όνομα για το νέο μέλος της οικογενειάς σου.


# Οι σκύλοι αντιλαμβάνονται σύντομες και κοφτές εντολές. Για το λόγο αυτό ονόματα με δύο ή τρεις συλλαβές αποδίδουν καλά.
# Το όνομα του κατοικιδιού σας δεν θα πρέπει να έχει ομοιότητα με κάποια εντολή. Για παράδειγμα δεν θα ήταν φρόνιμο να ονομάσετε το σκύλο σας "Κατς" καθώς μπορεί μελλοντικά να μπρεδευτεί με την εντολή "κάτσε".
# Θα πρέπει να θυμάσαι ότι θα χρησιμοποιείς το όνομα του έξω στον κόσμο. Οπότε αστεία ή άσεμνα ονόματα θα πρέπει να αποκλειστούν από την υποψήφια λίστα σου.
# Αν έχεις παιδιά, φρόντισε να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία επιλογής ονόματος καθώς αποτελεί μια καλή ευκαιρία για πρώτη επαφή με το νέο σας κατοικίδιο.
# Μπορεί να θέλεις να ονομάσεις το κουτάβι σου όπως τον θείο σου τον Πασχάλη, καθώς για σένά μια τέτοια ενέργεια αποδίδει τιμή στο εν λόγω πρόσωπο. Πολλοί άνθρωποι όμως δεν συμμερίζονται αυτήν σου την άποψη, οπότε καλό θα ήταν να τους συμβουλευτείς πρίν προβείς σε μια τέτοια ενέργεια.
# Αν αποφάσισες να υιοθετήσεις έναν μεγαλύτερο σκύλο, τότε θα ήτνα καλό να κρατήσεις το όνομα των προηγούμενων ιδιοκτητών του καθώς μια αλλαγή θα μπορούσε να τον μπερδέψει.
# Όταν καταλήξεις τελικά σε κάποιο όνομα, δοκίμασε να φωνάζεις το κουτάβι σου για μια ολόκληρη μέρα ή ακόμα και δύο. Με την ανταποκρισή του θα καταλάβεις αν έκανες την σωστή επιλογή.

# Μην ξεχάσεις να ανταμείβεις το κατοικιδιό σου κάθε φορά που θα ακούει το ονομά του. Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσεις ότι πολύ γρήγορα θα τρέχουνε όταν τα καλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.